Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000431" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000431 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.
Popis výsledku v původním jazyce
V příspěvku jsou uvedeny základní veterinárně hygienické požadavky týkající se dokumentace, hygienického a technologického vybavení zpracoven sladkovodních ryb. Popsány jsou základní technologické kroky zpracování sladkovodních ryb a výroby finálních rybích produktů (ryby chlazené, zmrazené, uzené). Uvedeny jsou veterinárně hygienické požadavky na jejich zdravotní nezávadnost a kvalitu.
Název v anglickém jazyce
Basic requirements for freshwater fish processing and quality evaluation.
Popis výsledku anglicky
The contribution refers to basic veterinary-hygienic requirements related to documentation, hygienic and technological aspects in freshwater fish processing. The basic technological approach in freshwater fish processing and fish based products (chilled,frozen and smoked fish) are referred in the contribution. Veterinary and hygienic necessities on food safety and product quality are given
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena Alimentorum XXIV
ISBN
80-7148-050-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
46-50
Název nakladatele
UVL Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské pleso
Datum konání akce
4. 6. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—