Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000431" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000431 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V příspěvku jsou uvedeny základní veterinárně hygienické požadavky týkající se dokumentace, hygienického a technologického vybavení zpracoven sladkovodních ryb. Popsány jsou základní technologické kroky zpracování sladkovodních ryb a výroby finálních rybích produktů (ryby chlazené, zmrazené, uzené). Uvedeny jsou veterinárně hygienické požadavky na jejich zdravotní nezávadnost a kvalitu.

  • Název v anglickém jazyce

    Basic requirements for freshwater fish processing and quality evaluation.

  • Popis výsledku anglicky

    The contribution refers to basic veterinary-hygienic requirements related to documentation, hygienic and technological aspects in freshwater fish processing. The basic technological approach in freshwater fish processing and fish based products (chilled,frozen and smoked fish) are referred in the contribution. Veterinary and hygienic necessities on food safety and product quality are given

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena Alimentorum XXIV

  • ISBN

    80-7148-050-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    46-50

  • Název nakladatele

    UVL Košice

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské pleso

  • Datum konání akce

    4. 6. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku