Prevalence of Salmonella and their resistance to antibiotics in slaughtered pigs in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000244" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000244 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Prevalence of Salmonella and their resistance to antibiotics in slaughtered pigs in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Salmonella prevalence was assessed in 816 pigs from 15 herds which were slaughtered in 10 slaughterhouses from June 2001-December 2002. The most frequent site of Salmonella isolation was caecum (2.45%)
Název v anglickém jazyce
Prevalence of Salmonella and their resistance to antibiotics in slaughtered pigs in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Salmonella prevalence was assessed in 816 pigs from 15 herds which were slaughtered in 10 slaughterhouses from June 2001-December 2002. The most frequent site of Salmonella isolation was caecum (2.45%)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
230-236
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—