Chemické složení prsní a stehenní svaloviny vykrmovaných bažantích kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F04%3A00000259" target="_blank" >RIV/62157124:16270/04:00000259 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Chemical composition of breast and thigh muscles in fattened pheasants poults
Popis výsledku v původním jazyce
This work presents the results of chemical analysis of breast and thigh muscles in common pheasant fattened till the age of 90 days and evaluates changes in the quality of pheasant meat between the 40th and 90th day of fattening.
Název v anglickém jazyce
Chemical composition of breast and thigh muscles in fattened pheasants poults
Popis výsledku anglicky
This work presents the results of chemical analysis of breast and thigh muscles in common pheasant fattened till the age of 90 days and evaluates changes in the quality of pheasant meat between the 40th and 90th day of fattening.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Krmiva 2004
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
7-14
Název nakladatele
KRMIVA
Místo vydání
Opatia
Místo konání akce
Opatija
Datum konání akce
1. 6. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—