Senzorické, texturní a chemické parametry českého salámu Vysočina
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000160" target="_blank" >RIV/62157124:16270/05:00000160 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sensory, textural and chemical parameters of Czech sausage "Vysocina"
Popis výsledku v původním jazyce
Sausage Vysocina is durable heat processing meat product. Samples from 3 different producers were purchased every week for 13 weeks in ratail outlets. Samples were evaluated for chemical, sensory and textural properties. There were differences between brands in ash content, NaCl content and fat content. The were no differences between brands in sensory evaluated parameters colour, matrix and texture (0,05 level of significance). Differences (0,05 level of significance) were found in parameters appearence on the surface, consistency, aroma and taste.
Název v anglickém jazyce
Sensory, textural and chemical parameters of Czech sausage "Vysocina"
Popis výsledku anglicky
Sausage Vysocina is durable heat processing meat product. Samples from 3 different producers were purchased every week for 13 weeks in ratail outlets. Samples were evaluated for chemical, sensory and textural properties. There were differences between brands in ash content, NaCl content and fat content. The were no differences between brands in sensory evaluated parameters colour, matrix and texture (0,05 level of significance). Differences (0,05 level of significance) were found in parameters appearence on the surface, consistency, aroma and taste.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
5th International Conference of PhD Students, Agriculture
ISBN
963-661-674-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
85-89
Název nakladatele
University of Miskolc, Innovation and Technology Transfer Ce
Místo vydání
Miskolc, Hungary
Místo konání akce
Miskolc, Hungary
Datum konání akce
14. 8. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—