Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení chemických parametrů 3 druhů strojně odděleného rybího masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000856" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000856 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení chemických parametrů 3 druhů strojně odděleného rybího masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Strojně oddělená svalovina ryb (SOS) není v České republice tradiční surovina. Práce se zabývá srovnáním chemického složení tří druhů (SOS) ryb (kapr, tolstolobik, směs obou druhů těchto ryb v poměru 1:1)

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of chemical parameters of 3 kinds of mechanically recovered fish meat

  • Popis výsledku anglicky

    Mechanically recovered fish meat (MRM) is non-standard raw material in Czech Republic. In the present study, chemical parameters were used to qualitatively compare of 3 kinds of MRM (carp, silver carp, mixture of these kinds of MRM in ratio 1:1)

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    sborník Hygiena alimentorum XXVII

  • ISBN

    80-7148-055-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    69-72

  • Název nakladatele

    Univerzita veterinárného lekárstva Košice

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku