Hodnocení chemických parametrů 3 druhů strojně odděleného rybího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000856" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000856 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení chemických parametrů 3 druhů strojně odděleného rybího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Strojně oddělená svalovina ryb (SOS) není v České republice tradiční surovina. Práce se zabývá srovnáním chemického složení tří druhů (SOS) ryb (kapr, tolstolobik, směs obou druhů těchto ryb v poměru 1:1)
Název v anglickém jazyce
Evaluation of chemical parameters of 3 kinds of mechanically recovered fish meat
Popis výsledku anglicky
Mechanically recovered fish meat (MRM) is non-standard raw material in Czech Republic. In the present study, chemical parameters were used to qualitatively compare of 3 kinds of MRM (carp, silver carp, mixture of these kinds of MRM in ratio 1:1)
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník Hygiena alimentorum XXVII
ISBN
80-7148-055-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
69-72
Název nakladatele
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—