Vliv enzymů Bacillus cereus na kvalitu UHT mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000958" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000958 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of Bacillus cereus Enzymes on Milk Quality Following Ultra High Temperature-Processing
Popis výsledku v původním jazyce
At a storage temperature of 24°C a marked enzyme activity was found as well as sensoric changes of UHT milk. A magnitude of changes depended on a B. cereus strain used, initial microbial counts and a method of heat inactivation of spores.
Název v anglickém jazyce
Effect of Bacillus cereus Enzymes on Milk Quality Following Ultra High Temperature-Processing
Popis výsledku anglicky
At a storage temperature of 24°C a marked enzyme activity was found as well as sensoric changes of UHT milk. A magnitude of changes depended on a B. cereus strain used, initial microbial counts and a method of heat inactivation of spores.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
75
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
601-609
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—