Mechanisms of Food Aditivies, Treatments, and Preservation technology
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016070" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Mechanisms of Food Aditivies, Treatments, and Preservation technology
Popis výsledku v původním jazyce
Mechanisms of spoilage of fresh and processed produce (Physiklogical changes, Enzynatic changes, Chemical Changes,Microbiolgical changes), Methods for preserving Fresh and Procesed Produce (Prevention of physiological changes, Prevention of Enzymatic changes, Protection against microbial spoilage)
Název v anglickém jazyce
Mechanisms of Food Aditivies, Treatments, and Preservation technology
Popis výsledku anglicky
Mechanisms of spoilage of fresh and processed produce (Physiklogical changes, Enzynatic changes, Chemical Changes,Microbiolgical changes), Methods for preserving Fresh and Procesed Produce (Prevention of physiological changes, Prevention of Enzymatic changes, Protection against microbial spoilage)
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Produce Degradation, Pathways and Prevention
ISBN
0-8493-1902-1,
Počet stran výsledku
47
Strana od-do
293-340
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
CRC Press
Místo vydání
Boca Raton
Kód UT WoS kapitoly
—