Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mechanisms of Food Aditivies, Treatments, and Preservation technology

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016070" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016070 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Mechanisms of Food Aditivies, Treatments, and Preservation technology

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mechanisms of spoilage of fresh and processed produce (Physiklogical changes, Enzynatic changes, Chemical Changes,Microbiolgical changes), Methods for preserving Fresh and Procesed Produce (Prevention of physiological changes, Prevention of Enzymatic changes, Protection against microbial spoilage)

  • Název v anglickém jazyce

    Mechanisms of Food Aditivies, Treatments, and Preservation technology

  • Popis výsledku anglicky

    Mechanisms of spoilage of fresh and processed produce (Physiklogical changes, Enzynatic changes, Chemical Changes,Microbiolgical changes), Methods for preserving Fresh and Procesed Produce (Prevention of physiological changes, Prevention of Enzymatic changes, Protection against microbial spoilage)

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Produce Degradation, Pathways and Prevention

  • ISBN

    0-8493-1902-1,

  • Počet stran výsledku

    47

  • Strana od-do

    293-340

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    CRC Press

  • Místo vydání

    Boca Raton

  • Kód UT WoS kapitoly