Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutriční hodnocení masa.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001393" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001393 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nutriční hodnocení masa.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Publikace analyzuje nutriční hodnocení masa. Analýza se týká masa vepřového, hovězího, drůbežího a rybího, včetně vybraných masných produktů.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritional classification of meat.

  • Popis výsledku anglicky

    Publication analysis nutritional classification of meat. Analysis confere pork, beef, white meat and fish meal including choice meat products.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    zborník Bezpečnosť a kvalita potravín

  • ISBN

    978-80-8069-860-7

  • Počet stran výsledku

    44

  • Strana od-do

    1-44

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    Slovenská pol´nohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Kód UT WoS kapitoly