Nutriční hodnocení masa.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001393" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001393 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nutriční hodnocení masa.
Popis výsledku v původním jazyce
Publikace analyzuje nutriční hodnocení masa. Analýza se týká masa vepřového, hovězího, drůbežího a rybího, včetně vybraných masných produktů.
Název v anglickém jazyce
Nutritional classification of meat.
Popis výsledku anglicky
Publication analysis nutritional classification of meat. Analysis confere pork, beef, white meat and fish meal including choice meat products.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
zborník Bezpečnosť a kvalita potravín
ISBN
978-80-8069-860-7
Počet stran výsledku
44
Strana od-do
1-44
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Slovenská pol´nohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Kód UT WoS kapitoly
—