Legislativa v oboru hygieny a technologie masa a masných produktů.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001391" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001391 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Legislativa v oboru hygieny a technologie masa a masných produktů.
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek analyzuje aktuální legislativu pro maso a masné výrobky.
Název v anglickém jazyce
Legislation in hygiene and technology meat ang meat products.
Popis výsledku anglicky
The contribution analysis actuale legislative for meat and meat products.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
18
Číslo periodika v rámci svazku
N
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
18-19
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—