Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vlyv vakuového balení na mikrobiální kontaminaci kapra obecného (Cyprinus carpio L.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001640" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001640 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Vplyv vákuového balenia na mikrobiálnu kontamináciu kapra obecného (Cyprinus carpio L.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Počas desiatich dní skladovania porcií kapra obecného (Cyprinus carpio L.) za chladiarenských podmienok (+ 4 °C) bol sledovaný vplyv vákuového balenia na základné mikrobiologické parametre balených porcií kapra, s cieľom určiť dobu údržnosti. Celkovo bolo vyšetrených 70 kusov kapra, pričom boli použité dva druhy balenia, balenie prosté a balenie vákuové. Údržnosť porcií kapra skladovaných v prostom balení bola stanovená na 3 - 4 dni, v balení vákuovom na 5 dní.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of vacuum packaging on the microbial contamination of common carp (Cyprinus carpio L.)

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to observe the influence of vacuum packaging on microbiological parameters of common carp throughout ten days? storage at refrigerating temperatures (+ 4 °C) and to determine its shelf-life. In total, 70 samples of common carp (Cyprinus carpio L.) were examined and two different kinds of packaging were used. In simple packaging, the shelf life of common carp was set at 3 - 4 days and in vacuum packaging at 5 days.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    19

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus