Shelf-life of vaccuum packed freeze-thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871180" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871180 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.uvlf.sk/sites/default/files/folia-veterinaria/folia-veterinaria-supplementum-1-2012.pdf" target="_blank" >http://www.uvlf.sk/sites/default/files/folia-veterinaria/folia-veterinaria-supplementum-1-2012.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Shelf-life of vaccuum packed freeze-thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work was to monitor chemical changes in vacuum-packed freeze-thawed fillets of common carp (Cyprinus Carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.). Vacuum-packaged thawed samples of muscle tissue were stored at +2+-2 °C for 11 days. The experiment showed that the processes were different in freeze-thawed vacuum-packed fillets of both common and silver carp compared with fresh meat? freeze-thawed meat can not be recommended for vacuum packing if its purpose is shelf life extension.
Název v anglickém jazyce
Shelf-life of vaccuum packed freeze-thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to monitor chemical changes in vacuum-packed freeze-thawed fillets of common carp (Cyprinus Carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.). Vacuum-packaged thawed samples of muscle tissue were stored at +2+-2 °C for 11 days. The experiment showed that the processes were different in freeze-thawed vacuum-packed fillets of both common and silver carp compared with fresh meat? freeze-thawed meat can not be recommended for vacuum packing if its purpose is shelf life extension.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Folia Veterinaria
ISSN
0015-5748
e-ISSN
—
Svazek periodika
56
Číslo periodika v rámci svazku
Suppl. 1
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
16-18
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—