Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Shelf-life of vaccuum packed freeze-thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871180" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871180 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.uvlf.sk/sites/default/files/folia-veterinaria/folia-veterinaria-supplementum-1-2012.pdf" target="_blank" >http://www.uvlf.sk/sites/default/files/folia-veterinaria/folia-veterinaria-supplementum-1-2012.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Shelf-life of vaccuum packed freeze-thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to monitor chemical changes in vacuum-packed freeze-thawed fillets of common carp (Cyprinus Carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.). Vacuum-packaged thawed samples of muscle tissue were stored at +2+-2 °C for 11 days. The experiment showed that the processes were different in freeze-thawed vacuum-packed fillets of both common and silver carp compared with fresh meat? freeze-thawed meat can not be recommended for vacuum packing if its purpose is shelf life extension.

  • Název v anglickém jazyce

    Shelf-life of vaccuum packed freeze-thawed fillets of the common carp (Cyprinus Carpio, L.) and Silver Carp (Hypophthalmichthys Molitrix, V.)

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to monitor chemical changes in vacuum-packed freeze-thawed fillets of common carp (Cyprinus Carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.). Vacuum-packaged thawed samples of muscle tissue were stored at +2+-2 °C for 11 days. The experiment showed that the processes were different in freeze-thawed vacuum-packed fillets of both common and silver carp compared with fresh meat? freeze-thawed meat can not be recommended for vacuum packing if its purpose is shelf life extension.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Folia Veterinaria

  • ISSN

    0015-5748

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    56

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Suppl. 1

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    16-18

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus