Antimikrobiální rezistence u laktobacilů izolovaných z potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002292" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002292 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antimikrobiální rezistence u laktobacilů izolovaných z potravin
Popis výsledku v původním jazyce
In this study, 110 strains of lactobacilli isolated from food were tested for susceptibility to antibacterial substances. 23 strains were resistant to 1 or more antibacterial substances.
Název v anglickém jazyce
Antimicrobial resistance of lactobacilli isolated from food
Popis výsledku anglicky
In this study, 110 strains of lactobacilli isolated from food were tested for susceptibility to antibacterial substances. 23 strains were resistant to 1 or more antibacterial substances.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník příspěvků XI. konference mladých věděckých pracovníků
ISBN
978-80-7305-072-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
3. 6. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—