Effect of some factors on the biogenic amines and polyamines content in blue-veined cheese Niva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002320" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002320 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of some factors on the biogenic amines and polyamines content in blue-veined cheese Niva
Popis výsledku v původním jazyce
We evaluated the effect of some factors (batch, producer, storage and distribution) on the BA and PA contents and microbial counts in blue-veined cheese Niva. The contents of BA varied according to batch and producer. Considerably higher (P < 0.01) contents of TYR and CAD and counts of enterococci and Enterobacteriaceae were found in the edge samples in comparison with the cheese core.
Název v anglickém jazyce
Effect of some factors on the biogenic amines and polyamines content in blue-veined cheese Niva
Popis výsledku anglicky
We evaluated the effect of some factors (batch, producer, storage and distribution) on the BA and PA contents and microbial counts in blue-veined cheese Niva. The contents of BA varied according to batch and producer. Considerably higher (P < 0.01) contents of TYR and CAD and counts of enterococci and Enterobacteriaceae were found in the edge samples in comparison with the cheese core.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000269005600129
EID výsledku v databázi Scopus
—