Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of some factors on the biogenic amines and polyamines content in blue-veined cheese Niva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002320" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002320 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of some factors on the biogenic amines and polyamines content in blue-veined cheese Niva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    We evaluated the effect of some factors (batch, producer, storage and distribution) on the BA and PA contents and microbial counts in blue-veined cheese Niva. The contents of BA varied according to batch and producer. Considerably higher (P < 0.01) contents of TYR and CAD and counts of enterococci and Enterobacteriaceae were found in the edge samples in comparison with the cheese core.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of some factors on the biogenic amines and polyamines content in blue-veined cheese Niva

  • Popis výsledku anglicky

    We evaluated the effect of some factors (batch, producer, storage and distribution) on the BA and PA contents and microbial counts in blue-veined cheese Niva. The contents of BA varied according to batch and producer. Considerably higher (P < 0.01) contents of TYR and CAD and counts of enterococci and Enterobacteriaceae were found in the edge samples in comparison with the cheese core.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000269005600129

  • EID výsledku v databázi Scopus