Zastoupení vybraných biogenních aminů v sýrech s bílou plísní na povrchu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002324" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002324 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zastoupení vybraných biogenních aminů v sýrech s bílou plísní na povrchu
Popis výsledku v původním jazyce
BA and PA content was determined in white mould cheese from the Czech market. Quantitatively most important BA were in TYR the range 0.5-106, CAD 3.2-266, and PUT 0.3-295 mg.kg-1. The cheeses from three producers differed in their contents. However, theeffect of batches was not so significant.
Název v anglickém jazyce
Distribution of selected biogenic amines in cheeses covered by white mold
Popis výsledku anglicky
BA and PA content was determined in white mould cheese from the Czech market. Quantitatively most important BA were in TYR the range 0.5-106, CAD 3.2-266, and PUT 0.3-295 mg.kg-1. The cheeses from three producers differed in their contents. However, theeffect of batches was not so significant.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta fytotechnica et zootechnica
ISSN
1335-258X
e-ISSN
—
Svazek periodika
12
Číslo periodika v rámci svazku
N
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—