Impact of Heat Treatment on the Points of Cow and Goat Milk.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002331" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002331 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Impact of Heat Treatment on the Points of Cow and Goat Milk.
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to monitor the impact of variables of heat treatment of milk on the freezing point of cow and goat milk. The freezing point of raw cow milk increased with heat treatment from the initial values.The dynamics of the changes were similar both in goat and cow milk.
Název v anglickém jazyce
Impact of Heat Treatment on the Points of Cow and Goat Milk.
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to monitor the impact of variables of heat treatment of milk on the freezing point of cow and goat milk. The freezing point of raw cow milk increased with heat treatment from the initial values.The dynamics of the changes were similar both in goat and cow milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
78
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—