Vliv hygroskopických vlastností na aktivitu vody zmrazeného sýru Eidamského typu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002363" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002363 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv hygroskopických vlastností na aktivitu vody zmrazeného sýru Eidamského typu
Popis výsledku v původním jazyce
Předmětem této práce bylo stanovit hodnoty vodní aktivity a vlhkosti u vzorků dlouhodobě zmrazených přírodních sýrů Eidamského typu. Byly sledovány změny vodní aktivity v závislosti na teplotě a v průběhu skladování, změny vlhkosti a dále bylo provedenomikrobiologické vyšetření.
Název v anglickém jazyce
Effect of hygroscopic properties on water activity of the frozen cheese Eidam type
Popis výsledku anglicky
The subject of this work was determine values of water activity and moisture for long - term frozen samples of natural cheeses Eidam type. Changes were monitored water activities depending on temperature and during storage, changes in moisture and microbiological examinations were performed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-081-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
14. 10. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—