Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vodní aktivita sušeného odstředěného mléka v rozsahu teplot 20-45oC

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087084" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087084 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Water activity of skimmed milk powder in the temperature range of 20-45oC

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Water activity data for adsorption and desorption of moisture from skimmed milk powder were investigated at temperatures in the range of 20 - 45oC and moisture content of the material tested from 3.2 to 20% (wet basis). The experimental procedure used was a gravimetric dynamic method with continuous registration of sample weight changes. The critical value of equilibrium moisture content of milk powder tested, corresponding to the water activity equal 0.6, was 11% (wet basis) at the temperature 20oC.

  • Název v anglickém jazyce

    Water activity of skimmed milk powder in the temperature range of 20-45oC

  • Popis výsledku anglicky

    Water activity data for adsorption and desorption of moisture from skimmed milk powder were investigated at temperatures in the range of 20 - 45oC and moisture content of the material tested from 3.2 to 20% (wet basis). The experimental procedure used was a gravimetric dynamic method with continuous registration of sample weight changes. The critical value of equilibrium moisture content of milk powder tested, corresponding to the water activity equal 0.6, was 11% (wet basis) at the temperature 20oC.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Virtual Pro

  • ISSN

    1900-6241

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    4

  • Číslo periodika v rámci svazku

    47

  • Stát vydavatele periodika

    CO - Kolumbijská republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    10-16

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus