Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Occurrence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food from retail market in the Czech Republic.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002384" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002384 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Occurrence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food from retail market in the Czech Republic.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In 2004-2008 L. monocytogenes was most often detected in delicatessen (5.2%), meat (3.4%) and dairy products (1.8%). The obtained macrorestriction patterns helped in tracing the source of contamination and routes of the spread of L. monocytogenes in themanufacturing plant and retail market.

  • Název v anglickém jazyce

    Occurrence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food from retail market in the Czech Republic.

  • Popis výsledku anglicky

    In 2004-2008 L. monocytogenes was most often detected in delicatessen (5.2%), meat (3.4%) and dairy products (1.8%). The obtained macrorestriction patterns helped in tracing the source of contamination and routes of the spread of L. monocytogenes in themanufacturing plant and retail market.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus