Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Changes in fatty acid profile and iodine content in milk as influenced by the inclusion of extruded rapeseed cake in the diet of dairy cows

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002404" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002404 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes in fatty acid profile and iodine content in milk as influenced by the inclusion of extruded rapeseed cake in the diet of dairy cows

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of the study was to evaluate the effect of extruded rapeseed cake in diets of dairy cows on changes in milk fatty acid profile and iodine content in milk and on the thyroid gland status. An experiment was carried out on four lactating Holstein cows divided into 2 groups-experimental (R) fed a diet based on extruded rapeseed cake and control (S) fed a diet based on extruded full-fat soya. The experimental was divided into 4 periods of 42 days (21 days of preliminary period and 21 days of experimental period). Samples of milk and blood were taken three times a week during the experimental period.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes in fatty acid profile and iodine content in milk as influenced by the inclusion of extruded rapeseed cake in the diet of dairy cows

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was to evaluate the effect of extruded rapeseed cake in diets of dairy cows on changes in milk fatty acid profile and iodine content in milk and on the thyroid gland status. An experiment was carried out on four lactating Holstein cows divided into 2 groups-experimental (R) fed a diet based on extruded rapeseed cake and control (S) fed a diet based on extruded full-fat soya. The experimental was divided into 4 periods of 42 days (21 days of preliminary period and 21 days of experimental period). Samples of milk and blood were taken three times a week during the experimental period.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1G46086" target="_blank" >1G46086: STRATEGIE CHOVU DOJNIC V KONKURENČNÍCH PODMÍKÁCH</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    54

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000266898000002

  • EID výsledku v databázi Scopus