Nové předpisy Evropských společenství pro potravinářství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002680" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002680 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nové předpisy Evropských společenství pro potravinářství
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek analyzuje předpisy Evropských společenství pro potravinářství, konkrétně Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1331/2008, č. 1332/2008, č. 1333/2008 a č. 1334/2008 pro oblast poptravinářských přídatných látek (aditiv), potravinářských enzymů a aromat.
Název v anglickém jazyce
New directives of European community for food processing
Popis výsledku anglicky
The subscription analysis new directives European Parliament No 1331/2008, No 1332/2008, No 1333/2008 and No 1334/2008 for food aditives and food enzymes and aromas.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
20
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—