Nové nařízení Evropských Společenství o látkách určených k aromatizaci
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002677" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002677 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nové nařízení Evropských Společenství o látkách určených k aromatizaci
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek analyzuje Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1334/2008 ze dne 16.prosince 2008 o látkách určených k aromatizaci a některých složkách potravin vyznačujících se aromatem pro použití v potravinách nebo na jejich povrchu a o změně nařízení Rady (ESH) č. 1601/91, nařízení (ES) č. 2232/96 a č. 110/2008 a Směrnice 2000/13/ES.
Název v anglickém jazyce
New Regulation EC on flavourings with flavouring
Popis výsledku anglicky
The subscription analysis Regulation (EC) No 1334/2008 of the Europena Parliament and of the Council of 16 Dezember 2008 on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods and amending Council Regulation (EEC)No 160/91, Regulation (EC) No 2232/96 and (EC) No 110/2008 and Directive 2000/13/EC
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
BD - Teorie informace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Svazek periodika
2009
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—