Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Occurrence of Chlorogenic Acid in Green and Roasted Coffee Beans

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002907" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002907 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Occurrence of Chlorogenic Acid in Green and Roasted Coffee Beans

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This study was focused on the detection of chlorogenic acid in green and roasted coffee beans. This acid gives coffee its specific characteristics. Treated beans were measured by UV VIS spectrophotometry and statistically evaluated. There was a statistically significant difference among the samples.

  • Název v anglickém jazyce

    The Occurrence of Chlorogenic Acid in Green and Roasted Coffee Beans

  • Popis výsledku anglicky

    This study was focused on the detection of chlorogenic acid in green and roasted coffee beans. This acid gives coffee its specific characteristics. Treated beans were measured by UV VIS spectrophotometry and statistically evaluated. There was a statistically significant difference among the samples.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 6th International Congress Pigments in Food

  • ISBN

    978-963-9970-04-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Hungarian Association for Buiatrics

  • Místo vydání

    Budapešť

  • Místo konání akce

    Budapest, Hungary

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku