The Occurrence of Chlorogenic Acid in Green and Roasted Coffee Beans
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002907" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002907 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Occurrence of Chlorogenic Acid in Green and Roasted Coffee Beans
Popis výsledku v původním jazyce
This study was focused on the detection of chlorogenic acid in green and roasted coffee beans. This acid gives coffee its specific characteristics. Treated beans were measured by UV VIS spectrophotometry and statistically evaluated. There was a statistically significant difference among the samples.
Název v anglickém jazyce
The Occurrence of Chlorogenic Acid in Green and Roasted Coffee Beans
Popis výsledku anglicky
This study was focused on the detection of chlorogenic acid in green and roasted coffee beans. This acid gives coffee its specific characteristics. Treated beans were measured by UV VIS spectrophotometry and statistically evaluated. There was a statistically significant difference among the samples.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 6th International Congress Pigments in Food
ISBN
978-963-9970-04-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Hungarian Association for Buiatrics
Místo vydání
Budapešť
Místo konání akce
Budapest, Hungary
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—