Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Porovnání selektivních medií u plísní a kvasinek izolovaných z mléčných výrobků z pohledu platné legislativy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002916" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002916 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Porovnání selektivních medií u plísní a kvasinek izolovaných z mléčných výrobků z pohledu platné legislativy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to assess and characterize the different cultivation methods having regard to the validity of the new ISO standards and examine the growth of mould and yeast selected genera (and species) of cultivation media. The assessing of the importance of moulds and yeasts occurring in foods is not always sufficient to determine a quantity. Growth and characteristic morphology of individual species of moulds were observed best in Malt Extract Broth agar.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of selective media for moulds and yeasts isolated from dairy products in terms of applicable legislation

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to assess and characterize the different cultivation methods having regard to the validity of the new ISO standards and examine the growth of mould and yeast selected genera (and species) of cultivation media. The assessing of the importance of moulds and yeasts occurring in foods is not always sufficient to determine a quantity. Growth and characteristic morphology of individual species of moulds were observed best in Malt Extract Broth agar.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXXI.

  • ISBN

    978-80-8077-186-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Univerzita veterinárného lekárstva Košice

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské Pleso, Slovenská republika

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku