Mikroskopie masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002925" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002925 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikroskopie masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Článek popisuje mikroskopické nálezy surovin živočišného původu v masných výrobcích. S ohledem na české výroby a regulační požadavky. Mikroskopické vyšetření je vhodné vyšetření pro surovin živočišného původu v masných výrobcích. Umožňuje popis technologického zpracování masných výrobků a také průkaz o konkrétních jeho složek.
Název v anglickém jazyce
Microscopy of meat products
Popis výsledku anglicky
The article describes the microscopic findings in the raw materials of animal origin in meat products. In view of the Czech manufacturing and regulatory requirements. Microscopic examination is appropriate to investigate the raw materials of animal origin in meat products. It allows a description of the technological treatment of the meat products and also evidence of specific materials.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—