Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002973" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002973 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo adeklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of production fat on quality of fermented meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to evaluate how the use of different pork fat can affect the quality parameters of dry fermented sausages. Three sets of samples were made, with addition of different sort of pork fat - back fat, fat from neck and cover fat fromlegs. Quality parameters were analysed during ripening of dry fermented sausages. There were differences between samples in dependence of used sort of fat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days

  • ISBN

    978-80-7305-121-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku