Bezpečnost potravního řetězce a nanotechnologie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870373" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870373 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečnost potravního řetězce a nanotechnologie
Popis výsledku v původním jazyce
Nanotechnologie nacházejí uplatnění v různých oblastech. Lze soudit, že produkty nanotechnologií budou mít nebo již mají významný dopad i v oblasti potravin a krmiv (využití nanotechnologických postupů a materiálů k vývoji obalů, krmivové a potravní ingredience, nanočástice zahrnující aditiva).
Název v anglickém jazyce
Safety of food chain and nanotechnology
Popis výsledku anglicky
Nanotechnology can be applied in various fields. It can be concluded that the products of nanotechnology will have or already have a significant impact in the field of food and feed (using nanotechnology processes and materials to the development of packaging, food and feed ingredients, additives, including nanoparticles).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmivářství
ISSN
1212-9992
e-ISSN
—
Svazek periodika
15
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
18-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—