Factors affecting the quality and consumption of fish meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872254" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872254 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Factors affecting the quality and consumption of fish meat
Popis výsledku v původním jazyce
Fish meat belongs to important and nutritionally valuable food of animal origin. Among animal origin food it occupies an important place due to structure and dietary and protective effects on human health. This study focuses on the factors that may influence higher quality and interest and popularity of fish meat in diet.
Název v anglickém jazyce
Factors affecting the quality and consumption of fish meat
Popis výsledku anglicky
Fish meat belongs to important and nutritionally valuable food of animal origin. Among animal origin food it occupies an important place due to structure and dietary and protective effects on human health. This study focuses on the factors that may influence higher quality and interest and popularity of fish meat in diet.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Indian Journal of Applied Research (IJAR)
ISSN
2249-555X
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
IN - Indická republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
24-27
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—