Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Iodine Teat Dips: A Comparison of Three Iodine Concentrations

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873144" target="_blank" >RIV/62157124:16270/14:43873144 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43210/14:43908770

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Iodine Teat Dips: A Comparison of Three Iodine Concentrations

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to compare disinfection properties of 0.4%, 1.5%, and 3% iodine concentration in teat dip. The samples were obtained from teat skin of 9 clinically healthy dry cows of czech fleckvieh breed. After cleaning their teats with wet towels, we used sterile swabs to wipe the skin of the teats to get the control samples. Then the swabs were put into test tubes with BC7 broth. Three cows were treated with 0.4%, 1.5%, and 3% iodine dip respectively. After 30, 60, 90, and 120 minutes, wetook samples the same way previously. Each time 4 samples of every concentration were gained. These samples were examined by modified suspension method according EN on Malthus AT machine in the Institute for State Control of Veterinary Biologicals and Medicines. Every swab was cultivated in 4ml of BC7 broth for 24 hours at the temperature of 37°C. Antibacterial properties of distinct disinfection concentrations are shown by the ganges of electric conductivity of the broth. After that the

  • Název v anglickém jazyce

    Iodine Teat Dips: A Comparison of Three Iodine Concentrations

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to compare disinfection properties of 0.4%, 1.5%, and 3% iodine concentration in teat dip. The samples were obtained from teat skin of 9 clinically healthy dry cows of czech fleckvieh breed. After cleaning their teats with wet towels, we used sterile swabs to wipe the skin of the teats to get the control samples. Then the swabs were put into test tubes with BC7 broth. Three cows were treated with 0.4%, 1.5%, and 3% iodine dip respectively. After 30, 60, 90, and 120 minutes, wetook samples the same way previously. Each time 4 samples of every concentration were gained. These samples were examined by modified suspension method according EN on Malthus AT machine in the Institute for State Control of Veterinary Biologicals and Medicines. Every swab was cultivated in 4ml of BC7 broth for 24 hours at the temperature of 37°C. Antibacterial properties of distinct disinfection concentrations are shown by the ganges of electric conductivity of the broth. After that the

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of International PhD Students Conference MendelNet 2014

  • ISBN

    978-80-7509-174-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    204-206

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    19. 11. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku