Vliv kastrace na jakostní parametry vepřového masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874120" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874120 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16810/16:43874120
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv kastrace na jakostní parametry vepřového masa
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop byl zaměřen na edukaci odborné veřejnosti v oblasti principů vzniku kančího pachu, metod kastrace prasat, metod průkazu kančího pachu a hodnocení schopnosti posuzovatele detekovat kančí pach při senzorické analýze.
Název v anglickém jazyce
The effect of castration on quality parameters of pork
Popis výsledku anglicky
The aim of the workshop was education of meat experts in the area of principles of boar taint development, methods of castration of pigs, methods of boar taint detection and evaluation of ability of assessors to detect boar taint during sensory analysis.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510233" target="_blank" >QJ1510233: Komplexní hodnocení vlivu tradičních a alternativních způsobů kastrace na chov prasat a jakost masa pro zajištění udržitelné a konkurenceschopné produkce vepřového masa v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
25
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce