Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Falšování masa a masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43876407" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43876407 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Falšování masa a masných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář byl určen pro odborníky a pracovníky z výrobní praxe, a to především zpracovatele masa a výrobce masných výrobků. Byly prezentovány nejčastější způsoby falšování potravin a základní ekonomické, zdravotní a sociálně-kulturní dopady falšování na trh i na spotřebitele. Zásadním cílem semináře bylo seznámit odborníky z praxe s vývojem nových diagnostických metod pro průkaz autenticity a deklarovaného složení potravin a s možností využití výsledků těchto metod v jejich praxi.

  • Název v anglickém jazyce

    Adulteration of meat and meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The seminar was designed for professionals from meat production practice, especially meat processors and meat products manufacturers. Participants of the workshop were introduced to the principles and the most common ways of food adulteration and with the economical, health and social impact of adulteration on food market and consumers. The participants were introduced to the new diagnostic methods for confirmation of food authenticity and declared food composition and with the possible application of the presented methods outputs in their practice.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50302 - Education, special (to gifted persons, those with learning disabilities)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1530107" target="_blank" >QJ1530107: Metody pro identifikaci, sledovatelnost a ověřování autenticity potravin a krmiv s komponenty živočišného původu</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    19

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce