Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Průkaz modifikovaných škrobů v masných výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43877534" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43877534 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vfu.cz/files/Sbornik_IGA_2019.pdf" target="_blank" >https://www.vfu.cz/files/Sbornik_IGA_2019.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Průkaz modifikovaných škrobů v masných výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V práci byly vytvořeny modely diskriminační analýzy ze získaných výsledků měření vzorků různých druhů škrobů. tyto medely lze použít pro určení modifikovaného škrobu kukuřičného (E1450), modifikovaného bramborového (E1442), nativní škrob z voskové kukuřice a modifikovaný škrob z voskové kukuřice (E1450). Užší model zvolený pro masné výrobky lze rovněž použít pro uřčení škrobů modifikovaných (E1422, E1442) a nativních. Při použití těchto diskriminačních modelů je úspěšnost zatřídění vysoká.

  • Název v anglickém jazyce

    Detection of modi?ed starches in meat products

  • Popis výsledku anglicky

    In this work, they were designed discriminant analysis models created from the obtained results of measuring samples of various kinds of starches. These models can be used to determine the modified starch maize (E1450), modified potato starch (E1442), native waxy maize starch and modified waxy maize starch (E1450). Closer model chosen for meat products may also be used for the determination of modified starches (E1422, E1442) and native. When using these models is a discriminatory classification at high-level success.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Konference Interní grantové agentury VFU Brno

  • ISBN

    978-80-7305-830-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    95-98

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    10. 12. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku