Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Plant by-products as valuable raw materials to produce homemade soaps

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F23%3A43880726" target="_blank" >RIV/62157124:16270/23:43880726 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vetuni.cz/files/upload/733/KMVP%202023_Sbornik.pdf" target="_blank" >https://www.vetuni.cz/files/upload/733/KMVP%202023_Sbornik.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Plant by-products as valuable raw materials to produce homemade soaps

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This study aimed to analyze the possibility of used fried oil utilization, fortified with orange peels and spent coffee grounds byproducts in the preparation of homemade soaps from the physiochemical properties’ perspective. Soaps were produced from heated rapeseed oil afterward the orange peels and coffee ground byproducts were added on. Physiochemical analysis of the experimentally produced soap samples included the following measurements: pH, moisture and total alkalai parameters.

  • Název v anglickém jazyce

    Plant by-products as valuable raw materials to produce homemade soaps

  • Popis výsledku anglicky

    This study aimed to analyze the possibility of used fried oil utilization, fortified with orange peels and spent coffee grounds byproducts in the preparation of homemade soaps from the physiochemical properties’ perspective. Soaps were produced from heated rapeseed oil afterward the orange peels and coffee ground byproducts were added on. Physiochemical analysis of the experimentally produced soap samples included the following measurements: pH, moisture and total alkalai parameters.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXV. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí: Sborník příspěvků

  • ISBN

    978-80-7305-928-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    82-85

  • Název nakladatele

    Veterinární univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    24. 5. 2023

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku