Studium antioxidační aktivity ployfenolů vína různými metodami
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16370%2F04%3A00000062" target="_blank" >RIV/62157124:16370/04:00000062 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antioxidant activity of wine polyphenols measured by different methods
Popis výsledku v původním jazyce
The antioxidant activity of catechins, procyanidins, anthocyanins and pyranoanthocyanins was analyzed using four distinct methods for assessment of antioxidant efficiency, results were compared and the basic structure activity relationships were formulated.
Název v anglickém jazyce
Antioxidant activity of wine polyphenols measured by different methods
Popis výsledku anglicky
The antioxidant activity of catechins, procyanidins, anthocyanins and pyranoanthocyanins was analyzed using four distinct methods for assessment of antioxidant efficiency, results were compared and the basic structure activity relationships were formulated.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FR - Farmakologie a lékárnická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Book of Abstracts, Jahrestagung - Joint Meeting
ISSN
3-00-014723-3
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
120
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—