Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A_____%2F02%3A00000782" target="_blank" >RIV/62157124:_____/02:00000782 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se zabývá studiem chemismu prsní a stehenní svalovin včetně aminoanalýzy svaloviny při prodlouženém výkrmu brojlerových kuřat ROSS 308 do 52 dne věku při odděleném výkrmu podle pohlaví.
Název v anglickém jazyce
Chemical composition of musculature in broilers as a basis for feed mixtures optimalization
Popis výsledku anglicky
The aim of the paper wos to study of chemical composition of brest and thigh musculature in broiler chicks ROSS 308. The fattening was prolonged till 52 day of age and during fattening the chicks were sex separated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1376" target="_blank" >QD1376: Úprava živočišných a rostlinných odpadních produktů a jejich využití v krmných směsích pro brojlery a nosnice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
V. dni výživy a veterinárnej dietetiky
ISBN
80-88985-71-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
233-238
Název nakladatele
neudán
Místo vydání
Státní veterinární a potravinová správa SR v Bra
Místo konání akce
Hrádok pri Jelšave
Datum konání akce
11. 9. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—