Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18440%2F13%3A50001631" target="_blank" >RIV/62690094:18440/13:50001631 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem monografie je zmapování úrovně současného systému odborného vzdělávání zaměřeného na oblast gastronomických služeb v České republice a vyhodnocení poskytování a využívání vzdělávacích služeb prostřednictvím formálního a neformálního vzdělávání. Z hlediska odborného vzdělávání se monografie zaměřuje především na současné inovativní metody ve výuce vycházející z tvorby rámcových vzdělávacích programů a následně školních vzdělávacích programů, ve kterých jsou považovány za prioritní klíčové a odbornékompetence.
Název v anglickém jazyce
Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services
Popis výsledku anglicky
This monograph deals with the issue concerning specialized education of employees in a hospitality industry in both formal and informal educational systems. Authors compares the level and quality of educational organizations that provide relevant qualifications within the educational services in a form of new educational programs. This monograph also deals with the issue regarding the development and diffusion of key competencies in various gastronomy areas. The essential goal of this study consists ina survey of contemporary level concerning the gastronomy education of employees including other possibilities for further education as well as proposals for development of curricular modifications within the specified education to increase the quality ofeducational standards.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
AM - Pedagogika a školství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-87570-13-5
Počet stran knihy
97
Název nakladatele
ExtraSystem Praha
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—