Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62690094%3A18440%2F13%3A50001631" target="_blank" >RIV/62690094:18440/13:50001631 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem monografie je zmapování úrovně současného systému odborného vzdělávání zaměřeného na oblast gastronomických služeb v České republice a vyhodnocení poskytování a využívání vzdělávacích služeb prostřednictvím formálního a neformálního vzdělávání. Z hlediska odborného vzdělávání se monografie zaměřuje především na současné inovativní metody ve výuce vycházející z tvorby rámcových vzdělávacích programů a následně školních vzdělávacích programů, ve kterých jsou považovány za prioritní klíčové a odbornékompetence.

  • Název v anglickém jazyce

    Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services

  • Popis výsledku anglicky

    This monograph deals with the issue concerning specialized education of employees in a hospitality industry in both formal and informal educational systems. Authors compares the level and quality of educational organizations that provide relevant qualifications within the educational services in a form of new educational programs. This monograph also deals with the issue regarding the development and diffusion of key competencies in various gastronomy areas. The essential goal of this study consists ina survey of contemporary level concerning the gastronomy education of employees including other possibilities for further education as well as proposals for development of curricular modifications within the specified education to increase the quality ofeducational standards.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    AM - Pedagogika a školství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-87570-13-5

  • Počet stran knihy

    97

  • Název nakladatele

    ExtraSystem Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS knihy