Hroznová šťáva obohacená resveratrolem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F10%3A00357157" target="_blank" >RIV/67179843:_____/10:00357157 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/11:00000220 RIV/00216224:14110/11:00064798 RIV/62156489:43510/11:00168781
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hroznová šťáva obohacená resveratrolem
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká hroznové šťávy, připravené z hroznů révy vinné, obohacené resveratrolem, který má příznivé biologické účinky na lidský organismus.
Název v anglickém jazyce
Grape juice enriched with resveratrol
Popis výsledku anglicky
The technical solution relates to grape juice made from grapes, enriched with resveratrol, which has beneficial biological effects on human body.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B094" target="_blank" >QI91B094: Odrůdové hroznové šťávy se zdravotním benefitem</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
21725
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský, v.v - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Masarykova unvierzita - Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v.v - Vinařství Valtice, s.r.o
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence