Psychoreologie vícefázových emulzních systémů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F04%3A00104398" target="_blank" >RIV/67985874:_____/04:00104398 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Psychorheology of multiphase emulsion systems
Popis výsledku v původním jazyce
Tartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards
Název v anglickém jazyce
Psychorheology of multiphase emulsion systems
Popis výsledku anglicky
Tartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BK - Mechanika tekutin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the XIVth international congress on rheology
ISBN
89-950057-5-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
"FB18/1"-"FB18/3
Název nakladatele
The Korean Society of Rheology
Místo vydání
Soul
Místo konání akce
Soul
Datum konání akce
22. 8. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—