Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

We?re good enough to host the world! Czech and Slovak Cuisine at World Fairs in 1958, 1967 and 1970

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985921%3A_____%2F15%3A00448781" target="_blank" >RIV/67985921:_____/15:00448781 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    We?re good enough to host the world! Czech and Slovak Cuisine at World Fairs in 1958, 1967 and 1970

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study deals with the Czechoslovak restaurants on three world exhibitions - in Brussels in 1958, in Montreal (1967) and Osaka (1970). It analyzes not only the reaction of visitors all three shows, but also the role of restaurants at world exhibitionsplayed in the renaissance of ?haute cuisine in Czechoslovakia itself from the late fifties.

  • Název v anglickém jazyce

    We?re good enough to host the world! Czech and Slovak Cuisine at World Fairs in 1958, 1967 and 1970

  • Popis výsledku anglicky

    The study deals with the Czechoslovak restaurants on three world exhibitions - in Brussels in 1958, in Montreal (1967) and Osaka (1970). It analyzes not only the reaction of visitors all three shows, but also the role of restaurants at world exhibitionsplayed in the renaissance of ?haute cuisine in Czechoslovakia itself from the late fifties.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    AB - Dějiny

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    A Taste of Progress: Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries

  • ISBN

    978-1-4724-4183-6

  • Počet stran výsledku

    14

  • Strana od-do

    133-146

  • Počet stran knihy

    328

  • Název nakladatele

    Ashgate

  • Místo vydání

    Farhnam

  • Kód UT WoS kapitoly