Extraction of bitter acids from hops and hop products using pressurized solvent extraction (PSE)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F09%3A00331871" target="_blank" >RIV/68081715:_____/09:00331871 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/09:#0000509
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Extraction of bitter acids from hops and hop products using pressurized solvent extraction (PSE)
Popis výsledku v původním jazyce
Pressurized solvent extraction (PSE) has been employed to extract bitter acids (humulones and lupulones) from hops and hop products.
Název v anglickém jazyce
Extraction of bitter acids from hops and hop products using pressurized solvent extraction (PSE)
Popis výsledku anglicky
Pressurized solvent extraction (PSE) has been employed to extract bitter acids (humulones and lupulones) from hops and hop products.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
0046-9750
e-ISSN
—
Svazek periodika
115
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000273080000008
EID výsledku v databázi Scopus
—