Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F11%3A00364211" target="_blank" >RIV/68081715:_____/11:00364211 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah dextrinů DP 4?7 ve sladině, mladině a zeleném pivu byl výrazně ovlivněn odrůdou ječmene, zatímco vliv použitých postupů sladování byl málo výrazný.
Název v anglickém jazyce
The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates
Popis výsledku anglicky
Dextrin content (DP 4?7) in sweet wort, wort and green beer was significantly affected by the barley variety while the effect of malting technology was low.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06037" target="_blank" >2B06037: Vývoj nových metod charakterizace zbytkového extraktu, které umožní identifikovat a hodnotit složení dextrinů typických pro české pivo.</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
57
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
253-259
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—