Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F14%3A00437994" target="_blank" >RIV/68081715:_____/14:00437994 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf" target="_blank" >http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
Popis výsledku v původním jazyce
The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.
Název v anglickém jazyce
Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
Popis výsledku anglicky
The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EE2.3.20.0182" target="_blank" >EE2.3.20.0182: Vytvoření multidisciplinárního výzkumného a vzdělávacího centra bioanalytických technologií</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis
ISBN
978-80-904959-2-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
189-192
Název nakladatele
Institute of Analytical Chemistry AS CR
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
20. 10. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—