Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F14%3A00437994" target="_blank" >RIV/68081715:_____/14:00437994 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf" target="_blank" >http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases

  • Popis výsledku anglicky

    The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EE2.3.20.0182" target="_blank" >EE2.3.20.0182: Vytvoření multidisciplinárního výzkumného a vzdělávacího centra bioanalytických technologií</a><br>

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis

  • ISBN

    978-80-904959-2-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    189-192

  • Název nakladatele

    Institute of Analytical Chemistry AS CR

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    20. 10. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku