Špičkové víno-nejenom řízené kvašení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F04%3A00092781" target="_blank" >RIV/62156489:43510/04:00092781 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Špičkové víno-nejenom řízené kvašení
Popis výsledku v původním jazyce
Význam sklizňového termínu a technologie vinifikace pro jakost révových vín. Aktuální požadavky na senzorickou jakost vín ve vztahu k odrůdě a typu vína.Technologické zásady moderní vinifikace hroznů.
Název v anglickém jazyce
Top wine-not only controlled fermentation.
Popis výsledku anglicky
Importance of harvest term of wine grapes and vinification technology for wine quality. Actual requirements on sensory quality wine in relation to cultivar and style of wine. Technology principles of modern grape vinification.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agromagazín
ISSN
1212-6667
e-ISSN
—
Svazek periodika
5
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
22-23
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—