Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Špičkové víno-nejenom řízené kvašení

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F04%3A00092781" target="_blank" >RIV/62156489:43510/04:00092781 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Špičkové víno-nejenom řízené kvašení

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Význam sklizňového termínu a technologie vinifikace pro jakost révových vín. Aktuální požadavky na senzorickou jakost vín ve vztahu k odrůdě a typu vína.Technologické zásady moderní vinifikace hroznů.

  • Název v anglickém jazyce

    Top wine-not only controlled fermentation.

  • Popis výsledku anglicky

    Importance of harvest term of wine grapes and vinification technology for wine quality. Actual requirements on sensory quality wine in relation to cultivar and style of wine. Technology principles of modern grape vinification.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Agromagazín

  • ISSN

    1212-6667

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    5

  • Číslo periodika v rámci svazku

    9

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    22-23

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus