Capillary electrophoresis analysis of oligosaccharides and glycans using rhodamine B-based labeling
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F24%3A00599487" target="_blank" >RIV/68081715:_____/24:00599487 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Capillary electrophoresis analysis of oligosaccharides and glycans using rhodamine B-based labeling
Popis výsledku v původním jazyce
We successfully designed and synthesized a novel fluorescent rhodamine B-based label for CE analysis of oligosaccharides and glycans. We optimized labeling conditions to ensure the most efficient derivatization, including reaction temperature and time, solvent composition, and separation parameters. Additionally, the rhodamine B labeling method was employed for N-linked glycan profiling of several glycoproteins using CE/LIF analysis.
Název v anglickém jazyce
Capillary electrophoresis analysis of oligosaccharides and glycans using rhodamine B-based labeling
Popis výsledku anglicky
We successfully designed and synthesized a novel fluorescent rhodamine B-based label for CE analysis of oligosaccharides and glycans. We optimized labeling conditions to ensure the most efficient derivatization, including reaction temperature and time, solvent composition, and separation parameters. Additionally, the rhodamine B labeling method was employed for N-linked glycan profiling of several glycoproteins using CE/LIF analysis.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů