Biopotraviny 2011
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378025%3A_____%2F17%3A00485259" target="_blank" >RIV/68378025:_____/17:00485259 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://nesstar.soc.cas.cz/webview/" target="_blank" >http://nesstar.soc.cas.cz/webview/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Biopotraviny 2011
Popis výsledku v původním jazyce
Výzkum si kladl za cíl prozkoumat, jakým způsobem je uskutečňována uvědomělá spotřeba potravin (s ohledem na motivy spotřebitelů), zjistit, které okolnosti ji ovlivňují a odpovědět, jaké jsou aktuální společenské důsledky tohoto jevu pro naplnění udržitelné produkce potravin.
Název v anglickém jazyce
Organic food 2011
Popis výsledku anglicky
Research aimed to inquire the manner in which a conscious consumption of food is realized (motives of the consumer taken into consideration), which factors influence conscious consumption and ascertain current social implications of this phenomenon for fulfilment of sustainable food production.n
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
—
OECD FORD obor
50401 - Sociology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2015060" target="_blank" >LM2015060: Český sociálněvědní datový archiv</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—