Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504531" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504531 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá vlivem doby a teploty skladování na barvu sterilovaných tavených sýrů.
Název v anglickém jazyce
The colour changes of the sterilized processed cheeses during 2-years storage
Popis výsledku anglicky
In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8  2 oC and 23  2 oC on appearance and colour of sterilized processed cheese. The change of appearance and colour was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale method and paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Celostátní přehlídky sýrů, Mléko a sýry 2006
ISBN
80-7080-620-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
192-198
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko technologická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—