Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504531" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504531 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek se zabývá vlivem doby a teploty skladování na barvu sterilovaných tavených sýrů.

  • Název v anglickém jazyce

    The colour changes of the sterilized processed cheeses during 2-years storage

  • Popis výsledku anglicky

    In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8 &#61617; 2 oC and 23 &#61617; 2 oC on appearance and colour of sterilized processed cheese. The change of appearance and colour was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale method and paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Celostátní přehlídky sýrů, Mléko a sýry 2006

  • ISBN

    80-7080-620-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    192-198

  • Název nakladatele

    Vysoká škola chemicko technologická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku