Vliv doby a teploty skladování na konzistenci sterilovaných tavených sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505323" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505323 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv doby a teploty skladování na konzistenci sterilovaných tavených sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8  2 °C and 23  2 °C on consistency of sterilized processed cheese. The change of consistency was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale methodand paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted.
Název v anglickém jazyce
Effect of storage time and temperature on consistency of sterilized processed cheese
Popis výsledku anglicky
In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8  2 °C and 23  2 °C on consistency of sterilized processed cheese. The change of consistency was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale methodand paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mléko a sýry 2007
ISBN
978-80-7080-661-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
37-42
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—