Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv doby a teploty skladování na konzistenci sterilovaných tavených sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505323" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505323 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv doby a teploty skladování na konzistenci sterilovaných tavených sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8 &#61617; 2 °C and 23 &#61617; 2 °C on consistency of sterilized processed cheese. The change of consistency was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale methodand paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of storage time and temperature on consistency of sterilized processed cheese

  • Popis výsledku anglicky

    In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8 &#61617; 2 °C and 23 &#61617; 2 °C on consistency of sterilized processed cheese. The change of consistency was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale methodand paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Mléko a sýry 2007

  • ISBN

    978-80-7080-661-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    37-42

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku