Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Stanovení vitaminu B2 (riboflavin) v játrech metodou HPLC

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505626" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505626 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Stanovení vitaminu B2 (riboflavin) v játrech metodou HPLC

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vitamin B2 (riboflavin) is a water-soluble essential vitamin needed in metabolism of amino acids and fats. For exposure determination in the Czech diet we determined vitamin B2 in entrails (pork, beef, chicken and turkey liver) using HPLC with UV detection. We determined that vitamin content decreased in this progression: chicken, turkey, pork and beef liver (2.631 - 1,394 mg.100g-1).

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of vitamin B2 (riboflavin) in entrails by HPLC

  • Popis výsledku anglicky

    Vitamin B2 (riboflavin) is a water-soluble essential vitamin needed in metabolism of amino acids and fats. For exposure determination in the Czech diet we determined vitamin B2 in entrails (pork, beef, chicken and turkey liver) using HPLC with UV detection. We determined that vitamin content decreased in this progression: chicken, turkey, pork and beef liver (2.631 - 1,394 mg.100g-1).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XVI. medzinárodná konferencia o nových analytických metódach v potravinárstve LABORALIM 2007

  • ISBN

    978-80-227-2628-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    282-285

  • Název nakladatele

    Slovenská technická univerzita v Bratislave

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku