Preference of different meats by czech consumers
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004067" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004067 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Preference of different meats by czech consumers
Popis výsledku v původním jazyce
Seven types of meat (pork, beef, mutton, chicken, lamb, fish end turkey) was monitoring by Czech consumers. Results of study says, that the Czech consumer decision making during the shopping of any type of meat its mainly influent by freshnees health aspects, fat content, price and availability. The fish, chicken, turkey and lamb are consideret as convenient meat for health. Turkey, beef and fish are perceived as exclusive meat and really expensive. Pork has still a privileged position in case of the Czech consumers.
Název v anglickém jazyce
Preference of different meats by czech consumers
Popis výsledku anglicky
Seven types of meat (pork, beef, mutton, chicken, lamb, fish end turkey) was monitoring by Czech consumers. Results of study says, that the Czech consumer decision making during the shopping of any type of meat its mainly influent by freshnees health aspects, fat content, price and availability. The fish, chicken, turkey and lamb are consideret as convenient meat for health. Turkey, beef and fish are perceived as exclusive meat and really expensive. Pork has still a privileged position in case of the Czech consumers.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
83-7244-339-4
Počet stran knihy
6
Název nakladatele
Warsaw Agricultural University Press
Místo vydání
Varšava
Kód UT WoS knihy
—