Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ochranné jedlé povlaky z přírodních polymerů na měkký salám

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507264" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507264 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Protective edible coatings from natural polymers on sausage

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The work deals with utilisation of starch-protein hydrolysate of amaranth flour for preparation of protective coatings on sausage. Weight loses in dependence of storage time of reference samples (without coating) and test samples (with coating) were monitored. Results of test samples coated wit starch-protein solution without adding of plasticiser are graphically presented. Weight loses of coated samples were smaller compared to reference samples (without coating). The textural properties of coated samples were better compared to the reference ones.

  • Název v anglickém jazyce

    Protective edible coatings from natural polymers on sausage

  • Popis výsledku anglicky

    The work deals with utilisation of starch-protein hydrolysate of amaranth flour for preparation of protective coatings on sausage. Weight loses in dependence of storage time of reference samples (without coating) and test samples (with coating) were monitored. Results of test samples coated wit starch-protein solution without adding of plasticiser are graphically presented. Weight loses of coated samples were smaller compared to reference samples (without coating). The textural properties of coated samples were better compared to the reference ones.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CD - Makromolekulární chemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    CHISA 2008

  • ISBN

    978-80-02-02052-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Český svaz vědeckotechnologických společností

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    31. 8. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku