Content and changes of proteins in mechanically deboned meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F10%3A63509470" target="_blank" >RIV/70883521:28110/10:63509470 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
ruština
Název v původním jazyce
Soderžanie, sostav i izmemenija proteina v mechaničeski obvalennom mjase
Popis výsledku v původním jazyce
Mechaničeskaja obvalka majsa pticy i svininy javljaetsja odnim iz glavnych processov obrabotki syr`ja, ispol`zuemogo pri proizvodstva mjasnych konservov,učityvaja proizvodstvo paštetov.V stat?e privodjatsja sravnenija koli`čestva aminokislot (aminokislotnogo indexa), pokazateli nez?menimych aminokislot i otdel?nych(predel`nych) aminokislot v mechaničesky obvalennom mjase pticy i svininy, zatem v grudnych i bedrennych myšcach tuški.
Název v anglickém jazyce
Content and changes of proteins in mechanically deboned meat
Popis výsledku anglicky
Mechanically deboned poultry meat and pork belongs among important raw materiáls use for manufacturing meat crushed products, or pates. In the paper is done compare of amino acia score of index of essentials amino acids and selected amino acids in poultry meat and pork MDM then pectoralis and semitendinosus muscle of poultry meat
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Innovative Technologies and contemporary materials
ISBN
978-9941-417-68-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Akaki Tsereteli State University Kutaisii
Místo vydání
Akaki Tsereteli State University Kutaisii
Místo konání akce
Akaki Tsereteli State University Kutaisii
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—