Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Content and changes of proteins in mechanically deboned meat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F10%3A63509470" target="_blank" >RIV/70883521:28110/10:63509470 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    ruština

  • Název v původním jazyce

    Soderžanie, sostav i izmemenija proteina v mechaničeski obvalennom mjase

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mechaničeskaja obvalka majsa pticy i svininy javljaetsja odnim iz glavnych processov obrabotki syr`ja, ispol`zuemogo pri proizvodstva mjasnych konservov,učityvaja proizvodstvo paštetov.V stat?e privodjatsja sravnenija koli`čestva aminokislot (aminokislotnogo indexa), pokazateli nez?menimych aminokislot i otdel?nych(predel`nych) aminokislot v mechaničesky obvalennom mjase pticy i svininy, zatem v grudnych i bedrennych myšcach tuški.

  • Název v anglickém jazyce

    Content and changes of proteins in mechanically deboned meat

  • Popis výsledku anglicky

    Mechanically deboned poultry meat and pork belongs among important raw materiáls use for manufacturing meat crushed products, or pates. In the paper is done compare of amino acia score of index of essentials amino acids and selected amino acids in poultry meat and pork MDM then pectoralis and semitendinosus muscle of poultry meat

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Innovative Technologies and contemporary materials

  • ISBN

    978-9941-417-68-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Akaki Tsereteli State University Kutaisii

  • Místo vydání

    Akaki Tsereteli State University Kutaisii

  • Místo konání akce

    Akaki Tsereteli State University Kutaisii

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku